۵ دانشگاه برتر مهندسی به انتخاب دانشجویان در اُستادیو

اُستادیو پلت فرمی است برای جمع آوری و درج نظرات دانشجویان در خصوص کیفیت آموزش و نحوه تدریس اساتید دانشگاه های ایران؛ دانشجویان می توانند نظرات خود را در قالب یک متن به صورت نظر و یا در قالب عدد به صورت امتیاز از ۱ تا ۵ در سایت درج کنند. همچنین برای سایر کاربران و افرادی که تازه وارد دانشگاه شده اند و یا تصمیم ورود به دانشگاه را دارند بسیار راهگشا بوده و به راحتی میتوانند دانشگاه مورد نظر خود را بر اساس نظرات و تجربیات سایر دانشجویان انتخاب کنند. این پلت فرم برای دانش آموزانی که به دنبال انتخاب رشته و دانشگاه هستند هم مناسب خواهد بود. اساتید نیز با مشاهده نظرسنجی ها و نظرات دانشجویان از کیفیت آموزش خود مطلع می شوند و به این ترتیب می توانند کیفیت تدریس خود را بالا ببرند. در اینجا پنج مورد از دانشگاه های برتر ایران که در سایت استادیو نظرات زیادی در مورد آنها ثبت شده است را در حوزه رشته های فنی و مهندسی شرح خواهیم داد.

دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۴۴ تاسیس شد تا نیروهای فنی و متخصص برای پیشرفت نظام اقتصادی و صنعتی ایران را تامین و تربیت کند. این دانشگاه در طول عمر خود همواره از مراکز علمی قدرتمند در زمینه پرورش نخبه و تولید علم بوده است و به همین دلیل روز به روز به طور چشمگیری در رتبه های تولید علم و در حال پیشرفت است. بطور کلی چشم انداز این دانشگاه، ایجاد محیطی پویا و جوان و پیشرو در زمینه های مختلف علمی در ایران و حتی جهان است. فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف در دسته قوی ترین مهندسان و بالاترین مدارج علمی قرار دارند و از نظر نمرات و درصد قبولی در مقاطع کارشناسی به کارشناسی ارشد تا دکتری بالاترین مقام را کسب کرده است.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیر کبیر در ابتدا تاسیس و شکل گیری اولیه خود را در آبان ۱۳۳۵ شروع کرد و در سال ۱۳۳۷ با نام دانشگاه پلی تکنیک کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد؛ که پس از انقلاب به دانشگاه امیرکبیر تغییر نام داد. این دانشگاه به قصد تربیت و آماده‌سازی نیروی دانش و همین طور ماهر رشته‌های فنی و مهندسی فعالیت خود را آغاز کرد، اما امروزه در بسیاری از رشته ها هر ساله دانشجو میپذیرد. دانشگاه امیر کبیر در حال حاضر ۱۶ دانشکده در رشته های گوناگون همچنین ۶ گروه آموزشی و همین طور واحد های بندرعباس، گرمسار و ماهشهر است. در ضمن پردیس و مرکز آموزش الکترونیک این دانشگاه نیز امروزه به تربیت دانشجو و فعالیت های علمی مشغول هستند و  در عرصه صنعت و علوم آموزش نیز موفقیت های چشمگیری را کسب کرده است. تعداد رشته و فضای آموزشی این دانشگاه شامل ۱۴ دانشکده، ۲۳ کارگاه و ۱۵ آزمایشگاه است و در دوره کارشناسی ۳۳ رشته، کارشناسی ارشد ۴۳ رشته و در دکتری ۳۴ رشته را دارا می باشد.

دانشگاه تهران

اگر معیار برتری یک دانشگاه را قدمت، اساتید بزرگ، دانشجویان ممتاز و دارای رتبه علمی، تعداد دانشجویان و افراد شاغل و کارمندان، اعتبار مدرک در داخل و خارج کشور، پیوند و ارتباط دانشگاه و دانشجویان آن با صنعت و تجارت، داشتن امکاناتی نظیر آزمایشگاه های مجهز و قدرتمند، کتابخانه ها، رشته ها و دانشکده ها، بدانیم، قطعا دانشگاه تهران بزرگ ترین و برترین دانشگاه کشور بحساب می آید. ایده تاسیس دانشگاه در سال ۱۳۰۷ و دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ تاسیس شد و امروزه در بسیاری از رشته ها به تربیت دانشجو و تولید علم میپردازد، دانشکده پزشکی این دانشگاه، جزو سرآمد ترین دانشکده های پزشکی کشور است و اولین دانشکده این دانشگاه نیز هست.

دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

رتبه بندی دانشگاه های جهان هر ساله بر مبنای طبقه بندی های موسسه تایمز که از مراکز معتبر بین المللی است، استخراج میشود. بر همین اساس طبق آخرین آمار،  رتبه دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین، در ایران ۱۳ و در جهان در سطح بسیار خوب ۱۴۸ ام قرار دارد. دانشگاه امام خمینی واقع در شهر قزوین در سال ۱۳۷۰ و به شیوه دولتی تاسیس شد. امروزه در این دانشگاه حدود ۸ هزار دانشجو و ۵۰۰ استاد به تولید علم مشغول هستند، همچنین طبق آمار منتشره از وزارت علوم تحقیقات و فناوری در حدود ۵ هزار مقاله علمی ازین دانشگاه به چاپ رسیده است. دانشگاه امام خمینی صاحب امتیاز و همچنین ناشر بیش از ۷ نشریه تخصصی است و این دانشگاه در پیشبرد مقاصد علمی و دانشی خود به برگزاری بیش از ۲۰ همایش بزرگ اقدام ورزیده است.

دانشگاه صنعتی اصفهان

بزرگترین دانشگاه ایران از نظر وسعت، دانشگاه صنعتی آریامهر اصفهان است که برای ساخت آن چیزی حدود ۲۳۰۰ هکتار در نظر گرفته شده بود که بعد از وقوع انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ به نام دانشگاه صنعتی اصفهان شناخته میشود. در ابتدا این دانشگاه بعنوان یک دانشکده برای دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شد اما پس از مدتی مستقل شد و بصورت یک دانشگاه مجزا به جذب دانشجو میپردازد. ضمن اینکه در فهرست سه دانشگاه برتر ایران در سال ۲۰۱۴ به لحاظ پراستناد ترین تولیدات علمی قرار گرفته است.

رشته های دانشگاه صنعتی اصفهان: این دانشگاه در بسیاری از رشته ها فعال است که میتوان دانشکده های آن را به شرح زیر معرفی کرد؛

  • دانشکده شیمی
  • دانشکده علوم ریاضی
  • دانشکده فیزیک
  • دانشکده برق و کامپیوتر
  • دانشکده مهندسی شیمی و نفت
  • دانشکده مهندسی صنایع
  • دانشکده مهندسی عمران
  • دانشکده مهندسی مکانیک
  • دانشکده مهندسی و علم مواد
  • دانشکده مهندسی هوافضا
  • دانشکده نساجی
  • دانشکده کشاورزی
  • دانشکده معدن
  • دانشکده منابع طبیعی

وب سایت اُستادیو توسط گروهی از فارغ التحصیلان برتر دانشگاه ها تاسیس و راه اندازی شده که بخشی از محتوای وب سایت از سمت این گروه از فارغ التحصیلان و بخش دیگر از سوی کاربران استادیو ارائه می شود. داوطلبان می توانند به راحتی در اُستادیو دانشگاه مورد نظر خود را در رشته های مختلف پیدا کنند تا انتخاب بهتری داشته باشند؛ بنابراین از تمامی دانشجویان و فارغ التحصیلان میخواهیم که تجربیات خود را در خصوص تحصیل در این دانشگاه ها در پلت فرم تعاملی استاد و دانشجوی اُستادیو به اشتراک بگذارند.

وب سایت اُستادیو

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *