میکرونیدلینگ چیست

جوانسازی پوست با انجام میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ یک روش زیبایی جدید است که با هدف از بین بردن مشکلات پوستی انجام می‌شود. این شیوه برای از بین بردن لکه‌های پوستی کاربرد دارد و به جوان شدن پوست کمک می‌کند. انجام میکرونیدلینگ به از بین بردن چین و چروک، لکه‌ها، جای زخم، جای جوش، ترک‌های پوستی و دیگر عوارضی که زیبایی چهره را کاهش می‌دهند نیز کمک خواهد کرد. بنابراین اگر روش‌های خانگی و استفاده از محصولات لایه‌برداری مشکلات پوستی شما را برطرف نکرده است به سراغ میکرونیدلینگ بروید. در این مطلب با تکنیک میکرونیدلینگ و ویژگی‌های آن آشنا می‌شویم.

در مقاله های از پیش منتشر شده اطلاعات جامعی در زمینه آموزش میکرونیدلینگ خدمت شما کاربر عزیز ارائه داده ایم.

نحوه انجام میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ چیست و چگونه انجام می‌شود

میکرونیدلینگ یک روش کم‌تهاجمی زیبایی است که با هدف جوان‌سازی و از بین بردن عوارض و لکه‌های پوستی انجام می‌شود. در این تکنیک از یک دستگاه مخصوص برای تحریک پوست و تولید کلاژن استفاده می‌شود. دستگاه میکرونیدلینگ با ایجاد سوراخ‌های بسیار ریز تا لایه میانی پوست (درم) موجب تولید کلاژن و الاستین بیشتر می‌شود. انجام این روش در نهایت سبب استحکام و جوانسازی پوست خواهد شد. تکنیک میکرونیدلینگ معمولا در چند جلسه انجام می‌شود تا اثربخشی آن افزایش پیدا کند. در ادامه با چگونگی انجام میکرونیدلینگ آشنا می‌شویم.

مراحل انجام تکنیک میکرونیدلینگ

تکنیک میکرونیدلینگ باید در یک محیط کاملا استریل و با رعایت نکات بهداشتی انجام شود، بنابراین پیش از هر چیز از استاندارد بودن محل انجام آن مطمئن شوید. در صورت بی‌توجهی احتمال بروز مشکلات و بیماری‌های گوناگون وجود خواهد داشت. مراحل اجرای تکنیک میکرونیدلینگ به صورت زیر است:

  • پاکسازی کامل پوست
  • بی‎‌حس کردن پوست با کمک موادی مانند ژل لیدوکایین (بی‌حس شدن پوست حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد)
  • استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ برای ایجاد زخم‌های ریز بر روی پوست؛ در این مرحله سوزن‌های دستگاه بر روی نواحی مشخص از پوست که می‌خواهید درمان کنید بکشید
  • در پایان پوست صورت شست‌وشو و پاکسازی می‌شود و صاحب چهره‌ای جوان خواهید شد

معمولا پزشکان در طول فرایند میکرونیدلینگ و در صورت نیاز سوزن‌های دستگاه را تعویض می‌کنند تا طول آن‌ها را افزایش یا کاهش دهند. همچنین احتمال خونریزی در طول فرایند وجود دارد که جزئی و مختصر خواهد بود.

میکرونیدلینگ چیست

فواید میکرونیدلینگ چیست

تکنیک میکرونیدلینگ فواید بسیار زیادی برای پوست دارد و تاثیرات ترمیمی آن را می‌توان در فاصله چند روز پس از درمان مشاهده کرد. این روش می‌تواند با هزینه‌ بسیار کمتر و حفظ فواید جایگزین لیزردرمانی شود. شما می‌توانید با تکنیک میکرونیدلینگ تیرگی ناحیه زانو، چین و چروک اطراف پلک و مشکلات موی سر و ابرو (کم‌پشت و نازک بودن مو) را نیز برطرف کنید. برخی از مهمترین مزایای میکرونیدلینگ عبارتند از:

  • از بین بردن جای آکنه و جوش‌های پوستی
  • از بین بردن لکه‌های سیاه پوست
  • برطرف کردن چاله‌ها و منافذ پوستی
  • رفع ترک‌های پوستی
  • از بین بردن خطوط ریز و چین و چروک
  • تقویت رشد مو در افراد مبتلا به آلوپسی
  • بالا بردن خاصیت ارتجاعی و افزایش استحکام پوست

عوارض میکرونیدلینگ

عوارض میکرونیدلینگ چیست

میکرونیدلینگ نیز مانند دیگر روش‌های زیبایی می‌تواند برخی عوارض و خطرات را به همراه داشته باشد. قرمز شدن پوست پس از انجام میکرونیدلینگ رایج‌ترین عارضه این تکنیک است. اما این مشکلات می‌توانند جدی‌تر نیز باشند که شامل تاول، عفونت، تورم و متوقف نشدن خونریزی می‌شود. به طور کلی در صورت داشتن بیماری پوستی، اختلالات خونی، سرطان و عفونت‌های پوستی باید از انجام میکرونیدلینگ پرهیز کنید. زنان باردار نیز نباید این روش زیبایی را انجام دهند. به طور کلی اگر درباره میکرونیدلینگ و عوارض احتمالی آن مطمئن نیستید پیش از هر چیز حتما با پزشک خود مشورت کنید.

نکات میکرونیدلینگ

نکات مهم درباره میکرونیدلینگ

هرچند تکنیک میکرونیدلینگ نیمه‌تهاجمی است، اما پس از انجام آن باید برخی مراقبت‌های خاص را انجام دهید. یکی از مهمترین ویژگی‌های این تکنیک قرمز شدن پوست پس از پایان آن است. این موضوع نشانه حساس شدن پوست است و باید تا چند روز از قرار گرفتن در مقابل نور مستقیم خورشید جلوگیری کنید. همزمان استفاده از کرم ضدآفتاب و دیگر محصولات مراقبت پوست نیز بسیار ضروری است. برخی از مهمترین نکات درباره تکنیک میکرونیدلینگ عبارتند از:

  • برای حفظ و ماندگاری نتایج میکرونیدلینگ به تکرار این روش و انجام درمان‌های تکمیلی نیاز خواهید داشت
  • در صورتی که بیماری‌های پوستی، اختلالات خونی، سابقه سرطان، زخم‌های باز و … دارید حتما پیش از انجام میکرونیدلینگ با پزشک خود مشورت کنید
  • تا چند روز پس از انجام میکرونیدلینگ به هیچ عنوان از مواد آرایشی استفاده نکنید
  • پس از انجام میکرونیدلینگ به مدت چند روز از قرار گرفتن در معرض آفتاب بپرهیزید
  • از سرم‌های آنتی‌اکسیدان برای بهبود زخم‌های میکرونیدلینگ استفاده کنید
  • مصرف آب را پس از انجام میکرونیدلینگ افزایش دهید
  • پس از میکرونیدلینگ از محصولات مراقبتی حاوی هیدروکسی اسید و رتینول استفاده نکنید
  • تا چند ساعت پس از انجام میکرونیدلینگ صورت خود را با آب نشویید
  • یک تا دو روز پس از انجام میکرونیدلینگ از دوش آب گرم و رفتن به سونا و استخر بپرهیزید. بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند موجب بروز عفونت‌های پوستی شود
  • اگر داروهای رقیق‌کننده خون مانند ایبوپروفن و آسپرین را استفاده می‌کنید باید از سه هفته پیش از جلسه میکرونیدلینگ مصرف آن‌ها را متوقف کنید
  • تا یک روز پس از انجام میکرونیدلینگ از انجام تمرین‌های ورزشی شدید بپرهیزید

میکرونیدلینگ چیست

لکه‌ها و عوارض پوستی را با میکرونیدلینگ برطرف کنید

میکرونیدلینگ به عنوان یک تکنیک موثر برای بهبود سلامت پوست شناخته می‌شود. این روش پرطرفدار و کم‌خطر می‌تواند با صرف زمان و هزینه نسبتا کمتر در مقایسه با دیگر روش‌ها پوست شما را جوان کند. علاوه بر این عوارض مختلف و لکه‌های پوستی را نیز از بین می‌برد. شما می‌توانید با مراجعه به مراکز درمانی معتبر و رعایت نکات مختلف پیش و پس از میکرونیدلینگ، اثربخشی آن را افزایش دهید.

تکنیک میکرونیدلینگ بسیار حساس و نیازمند تخصص بالایی است پس بهتر است قبل از انجام این عمل به بهترین کلینیک زیبایی مراجعه داشته باشید تا نتیجه مطلوبی حاصل شود.

سوالات متداول

آیا می‌توان پس از انجام بوتاکس میکرونیدلینگ را انجام داد؟

بله، امکان آن وجود دارد، اما باید بین آن‌ها حداقل دو هفته فاصله وجود داشته باشد. به عبارت دیگر باید منتظر بمانید نتایج بوتاکس آشکار شوند و پس از آن و در صورت نیاز میکرونیدلینگ را انجام دهید.

آیا می‌توان در دوران بارداری میکرونیدلینگ را انجام داد؟

از آنجا که مطالعات کافی درباره تاثیرات میکرونیدلینگ بر سلامت جنین انجام نشده است به هیچ عنوان انجام این تکنیک در دوران بارداری توصیه نمی‌شود.

اثرات میکرونیدلینگ و نتایج مثبت آن تا چه مدت ماندگاری دارند؟

معمولا پس از انجام میکرونیدلینگ اثرات آن بین چهار تا شش هفته باقی می‌مانند. برای ماندگاری این نتایج باید حداقل ۳ تا ۴ جلسه میکرونیدلینگ را با فاصله چهار تا شش هفته انجام دهید.

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *