راهنمای جامع آموزش زبان انگلیسی به کودکان

آموزش زبان انگلیسی به کودکان؛ یک ضرورت مهم در دنیای جدید

اگر تا بیست یا سی سال پیش یادگیری زبان به‌عنوان یک مهارت متمایزکننده به‌شمار می‌آمد، در عصر حاضر این فرایند به یک ضرورت انکارناپذیر و مهم تبدیل شده است. طبق مطالعات محققان افراد مسلط به دانش زبان انگلیسی، موفقیت‌های بیشتری را نسبت به دیگران تجربه می‌کنند. به همین دلیل آموزش زبان انگلیسی از دوران کودکی در دستور کار بسیاری از کشورهای پیشرفته قرار دارد. بااین‌حال آموزش زبان کودک یک فرایند تخصصی و باتکیه‌بر شناخت ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری کودکان است. به همین دلیل نمی‌توان از متدهای معمول آموزش زبان بزرگسالان برای کودکان استفاده کرد. در این صفحه از ایران آموزشگاه به بررسی کامل نکات آموزش زبان انگلیسی به کودکان می‌پردازیم.

راهنمای جامع آموزش زبان انگلیسی به کودکان

آموزش زبان انگلیسی‌ به کودک‌ یک اصل مهم در رشد کودک‌

صحبت کردن با فرزندتان بخش مهمی از رشد اوست. این فرایند به آن‌ها کمک می‌کند تا مهارت‌های زبانی خود را توسعه دهند و همچنین آن‌ها را تشویق می‌کند تا با دیگران تعامل بیشتری داشته باشند. اولین گام حیاتی در رشد کودک این است که یاد بگیرد چگونه صحبت کند. تقویت مهارت‌های زبانی برای کودکان است؛ زیرا به آن‌ها برای درک مفهوم جملات و ارتباط موثر با دیگران کمک می‌کند. همچنین آموزش زبان انگلیسی به کودکان اعتمادبه‌نفس آن‌ها را افزایش می‌دهد و در شناخت توانایی‌های آن‌ها نقش دارد.

از سوی دیگر آموزش زبان به کودک، با ارتقای مهارت‌های خواندن و نوشتن در زمان ورود به مدرسه همراه است. کودکانی که آموزش‌های زبان را در بدو تولد یا در سنین پایین پشت سر گذاشته‌اند، معمولا در درک موضوعات و به‌کارگیری قدرت خلاقه برای حل مسائل نیز مهارت بیشتری دارد. این کودکان با تقویت قدرت ذهن و بهبود خلاقیت، روش‌های کارآمدتر و سریع‌تری را برای حل مسائلشان مورد استفاده قرار می‌دهند. بر همین اساس در ادامه به نقش آموزش زبان کودک در رشد کودکان می‌پردازیم.

۱. نقش یادگیری زبان‌ انگلیسی‌ بر فرایندهای روانشناختی کودک‌

مهم‌ترین کاربرد آموزش زبان انگلیسی به کودکان، رشد فرایندهای روانشناختی و کمک به اجتماعی‌تر شدن آن‌ها است. کودکانی که در معرض آموزش زبان قرار می‌گیرند، به دلیل توسعه سلول‌های مغزی درک بهتری از مشکلات و مسائل دارند و در مواجهه با بحران عملکرد بهتری دارند. با افزایش نیاز به اجتماعی شدن در این سن، تمایل به ارتباط با دوستان جدید در کودکان مشاهده می‌شود. همچنین به دلیل کم‌تر بودن موانع روانی، اجتماعی‌تر شدن کودکان بهبود می‌یابد.

بر همین اساس مهم‌ترین تاثیر‌های روانشناختی آموزش زبان انگلیسی به کودکان عبارت‌اند از:

  • افزایش علاقه به یادگیری: کودکان متوجه می‌شوند که موضوعات جدید زیادی در اطراف آن‌ها وجود دارند و سعی می‌کنند با کنار زدن محدودیت‌های موجود، کنجکاوی خود را ارتقا دهند
  •  شناخت قوانین اجتماعی: آموزش زبان کودک به‌وسیله بازی‌ها به کودکان یاد می‌دهد که همه بازی‌ها قوانین خاص خود را دارند که برای ادامه بازی باید رعایت شوند. این موضوع در درک قوانین اجتماعی آن‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند

۲. ارتباط آموزش‌ زبان‌ انگلیسی‌ به کودک‌ و رشد اندام‌های گفتاری او

در سنین کودکی ساختار زبان مادری کم و بیش برای کودکان روشن است. بنابراین آن‌ها دو زبان را با هم اشتباه نمی‌گیرند. اندام‌های گفتاری آن‌ها در این بازه سنی، هنوز انعطاف‌پذیر است و آن‌ها می‌توانند با تقلید صحیح از معلم، تلفظ کلمات را بهتر از بزرگسالان ادا کنند. با توجه به این که زبان مادری به‌صورت غریزی به کودکان آموخته می‌شود، آن‌ها در زمان یادگیری زبان انگلیسی، همان اصل غریزی را به کار می‌گیرند. بر همین اساس با تمرین و تکرار مداوم می‌توانند سریع‌تر کلمات و ساختار زبان انگلیسی را یاد بگیرند.

اهمیت آموزش زبان کودکان

چرا آموزش‌ زبان به کودک‌ مهم است؟

زبان انگلیسی رایج‌ترین زبان در تمام دنیا است. بسیاری از شرکت‌ها، دانشگاه‌ها، گردشگران و مسافران از این زبان به‌عنوان زبان مشترک برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند. به همین دلیل آموزش زبان انگلیسی به کودکان در صدر برنامه‌ریزی‌های آموزشی کشورهای توسعه‌یافته قرار دارد. این کشورها با به‌کارگیری متدهای تخصصی و نوین آموزش زبان، دانش زبان انگلیسی کودکان را باتکیه‌بر ویژگی‌های رفتاری و روانشناسی ارتقا می‌دهند و آن‌ها را برای ارتباط جهانی با دیگر افراد آماده می‌کنند. در ادامه به مهم‌ترین مزایای آموزش زبان کودک اشاره می‌کنیم.

۱. یادگیری سریع‌تر زبان انگلیسی

وقتی بچه‌ها در سنین پایین هستند، توانایی بالایی در حفظ اطلاعات دارند. ساختار مغز آن‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده است که به طور خودکار مهارت‌های جدید را جذب می‌کند. علاوه بر این، فرایندهای فکری آن‌ها ساده‌تر است و راحت‌تر می‌توانند مهارت‌های چهارگانه زبان انگلیسی را یاد بگیرند.

۲. بهبود قابلیت‌های یادگیری

آموزش زبان انگلیسی در سنین پایین فشار و استرس کودکان برای درک مطالب آموزشی را کاهش می‌دهد و با افزایش سرعت یادگیری همراه است. درگیر شدن در فرایندهای آموزشی که ظرفیت یادگیری و قدرت حافظه آن‌ها را تقویت می‌کند، توانایی‌های شناختی کودکان را بهبود می‌بخشد. همچنین به دلیل رشد آگاهی در اوایل فرایند یادگیری، کودکان مسیر ساده‌تری برای آموزش را نسبت به بزرگسالان نیاز دارند.

۳. تقویت دایره واژگان زبان انگلیسی‌ در کودکی‌

کودکانی که زبان انگلیسی را در سنین پایین تجربه می‌کنند، شانس بیشتری برای ارتقای دانش لغات زبان انگلیسی و گسترش دایره لغات خود دارند. این فرایند به درک مفاهیم جدید برای کودکان منجر می‌شود و به دلیل انعطاف‌پذیری بالای ذهن در این سن، یادگیری تلفظ صحیح و نوشتن املای درست واژگان به‌مراتب راحت‌تر است.

۴. برتری تحصیلی نسبت به دیگر کودکان

آموزش زبان کودک به‌صورت اصولی آینده تحصیلی کودکان را تضمین می‌کند. طبق تحقیقات زبان‌شناسان کودکانی که در ابتدای تولد یا سال‌های اولیه زندگی زبان انگلیسی را به‌عنوان یک مهارت تخصصی یاد می‌گیرند، توانایی بیشتری در سایر دروس نسبت به دیگر کودکان دارند. چرا که آموزش زبان انگلیسی به کودکان با تاثیرگذاری مستقیم بر فرایندهای ذهنی کودک، باعث افزایش قدرت خلاقه در کودکان می‌شود و آن‌ها هوش و خلاقیت بیشتری را برای پاسخ به سوالات به‌ کار می‌گیرند. از سوی دیگر آموزش زبان کودک شانس آن‌ها را برای تحصیل در بهترین دانشگاه‌های اروپایی و تضمین آینده شغلی افزایش می‌دهد.

۵. افزایش شانس برای جست‌وجوی فرصت‌های شغلی بی‌نظیر در آینده

انگلیسی یک زبان جهانی است که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. آموزش زبان انگلیسی به کودکان با باز شدن دروازه‌ای از جدیدترین فرصت‌های شغلی همراه است و آن‌ها می‌توانند در آینده با شرکت در آزمون‌های مختلف تحصیلی و اخذ مدرک زبان آیلتس، تافل، دولینگو و … شانس خود را برای مهاجرت تحصیلی و کاری افزایش دهند.

۶. افزایش اعتماد‌به‌نفس؛ از مهم‌ترین مزایای آموزش زبان کودک

تحقیقات روانشناسان کودک و محققان زبان‌شناسی نشان می‌دهد که بیشتر کودکان منزوی یا فراری از جمع، کودکانی هستند که در بیان صحیح و ارتباط موثر با دیگران نقص دارند. یادگیری زودهنگام انگلیسی اعتمادبه‌نفس و عزت نفس کودک را بهبود می‌بخشد و با تشویق کردن او به سوال کردن، به او کمک می‌کند تا بر ترس‌های خود غلبه کند. همچنین آموزش زبان انگلیسی به کودکان و تمرین مداوم صحبت کردن و گوش دادن به این زبان، تسلط کلامی کودکان را تقویت کرده و به او امکان می‌دهد تا آسان‌تر با محیط اطراف ارتباط برقرار کند.

۷. رشد فرایندهای مغزی مفید

یادگیری زبان انگلیسی در کودکی مغز را فعال و سالم نگه می‌دارد و حافظه، خلاقیت و توانایی‌های شناختی کودکان را بهبود می‌بخشد. کودکان در زمان یادگیری لغات جدید و قواعد دستور زبان، به طور فعال مغز و حافظه خود را درگیر می‌کنند که این فرایند باعث تقویت ظرفیت ذهنی آن‌ها می‌شود.

محیط آموزش زبان کودک

نقش محیط آموزشی مناسب در آموزش زبان انگلیسی کودک

فاکتور اصلی موفقیت در آموزش زبان کودک، ایجاد محیط آموزشی مناسب است. آموزش زبان انگلیسی به کودکان به آموزش زبان مادری آن‌ها شباهت دارد. کودکان زبان مادری را از محیط اطراف و تعاملات روزمره یاد می‌گیرند. موقعیت‌های تکراری به آن‌ها کمک می‌کند تا کاربرد زبان مورد استفاده در شرایط مختلف را درک کنند. عباراتی که والدین در زمان صحبت کردن با فرزندان خود به کار می‌برند به راحتی در ذهن کودکان تثبیت می‌شوند.

بر همین اساس در آموزش زبان انگلیسی به کودکان محیط آموزشی باید دارای معیارهای زیر باشد:

  • کودک را در محیط زبان‌ انگلیسی غرق کند
  • موضوعات آموزشی زبان انگلیسی باید در ذهن کودکان زمینه‌سازی شوند
  • مانند زبان مادری سرفصل‌های زبان انگلیسی کودکان باید به طور مداوم تکرار شوند

بهترین زمان شروع آموزش زبان کودک

آموزش زبان کودک را از چه زمانی آغاز کنیم؟

بهترین سن آموزش زبان انگلیسی برای کودکان همواره موضوعی قابل بحث برای والدین است. برای انتخاب بهترین زمان شروع آموزش زبان کودک هیچ دیدگاه مشترکی وجود ندارد. برخی از متخصصان توصیه می‌کنند که دروس انگلیسی را با کودکان ۳-۴ ساله شروع کنید، برخی دیگر سنین ۵ تا ۶ سال را توصیه می‌کنند. از سوی دیگر تعداد دیگری از کارشناسان شروع دوران تحصیل ابتدایی را بهترین سن آموزش زبان کودک می‌دانند. به همین دلیل تصمیم‌گیری زمان مناسب برای ارتقای مهارت‌های دانش زبان انگلیسی کودکان به عهده والدین است.

البته با توجه به ساختار ذهنی کودکان کارشناسان زبان‌شناسی توصیه می‌کنند که در سنین پایین آموزش زبان‌ به کودکان را در دستور کارتان قرار دهید. کودکان دو زبانه، با رشد فکری و شناختی متمرکز بر دو زبان بزرگ می‌شوند. قرار دادن کودک در معرض بیش از یک زبان در اوایل کودکی برای افزایش قدرت خلاقه ذهن او فواید بسیاری دارد.

آموزش زبان در دوران بارداری

آیا آموزش زبان در دوران بارداری و جنینی درست است؟

یکی از موضوعات جدید در موضوع آموزش زبان انگلیسی به کودکان، شروع آموزش‌ زبان در دوران جنینی است. این موضوع در نگاه اول شاید عجیب به نظر برسد؛ اما با روش‌های روانشناسی امکان آموزش زبان انگلیسی به جنین وجود دارد. متدهای پیشرفته جدید آموزش زبان کودک به‌جای تمرکز بر فرایندهای آموزشی تکراری، با هدف قرار دادن ضمیر ناخودآگاه کودکان، مطالب آموزشی را پیش از تولد در ذهن آن‌ها تثبیت می‌کنند.آموزش زبان قبل از تولد

مهم‌ترین نکته در به‌کارگیری متدهای نوین برای آموزش زبان قبل از تولد، توجه به ویژگی‌های روانشناختی و فرایندهای رشد جنین در رحم مادر است. در آموزش زبان قبل از تولد، فرایندهای آموزشی به‌صورت غیر مستقیم به جنین آموزش داده می‌شود. زمانی که مادر در دوران بارداری آموزش‌های انگلیسی را شروع می‌کند، بر حساسیت مغز نوزاد و پردازش گفتاری او تاثیر می‌گذارد.

با توجه به این که کودکان در دوران جنینی توانایی مناسبی برای تجربه اصوات دارند، تمرکز اصلی برای آموزش زبان قبل از تولد به تقویت مهارت‌های شنیداری و تثبیت واژگان در ضمیر ناخودآگاه آن‌ها بر اساس آموزش‌های صوتی است. به همین دلیل نوزادانی که در دوران جنینی در معرض آموزش‌های صوتی قرار می‌گیرند، توانایی بیشتری برای درک مطالب انگلیسی و یادگیری سریع‌ترین زبان دارند.

آموزش زبان در دوران بارداری

آموزش زبان بعد از تولد

شناخت سنین مهم‌ آموزش زبان بعد از تولد بسیار اهمیت دارد. چرا که متناسب با رشد روانشناختی و جسمی کودکان، متدهای آموزشی آن‌ها نیز تغییر می‌کند. برترین متدهای آموزش زبان کودک برای دستیابی به بالاترین کیفیت آموزشی، استراتژی‌های آموزشی خود را بر اساس سنین کودکان به کار می‌گیرند. بر همین اساس آموزش زبان انگلیسی به کودکان بعد از تولد شامل سه مرحله نوزادی، خردسالی و کودکی می‌شود که در ادامه به ویژگی‌های هر سن برای آموزش اشاره می‌کنیم.

۱. آموزش زبان به کودکان در نوزادی

نوزادان توانایی بالایی در تشخیص انواع صداها و یادگیری آن‌ها دارند. اساس متدهای آموزش زبان کودک در این سن نیز بر همین اصل پایه‌ریزی شده است. در گام نخست، نوزادان به عادت کردن به صداهای موجود در زبان مادری‌شان، از طریق فعالیت‌های روتین مانند غذا خوردن، بازی و … زبان انگلیسی را آموزش می‌بینند.

نکته مهم در انتخاب بهترین روش آموزش زبان به نوزاد شناخت نقاط عطف، سنین آن‌ها است. مراحل رشد و تکامل آن‌ها در سال‌های اولیه تولد بسیار سریع اتفاق می‌افتد و اطلاع از چگونگی واکنش‌ نشان‌ دادن نوزادان به محرک‌ها می‌تواند نقش موثر در آموزش زبان کودک ایفا کند.

بر همین اساس نقاط عطف در آموزش زبان انگلیسی به نوزادان عبارت‌اند از:

  • از زمان تولد تا ۶ ماهگی: در این زمان کودکان نمی‌توانند کلمات را به درستی تشخیص دهند؛ اما پاسخ مناسبی به ریتم زبان، تاکید، گام و زیر و بم صدا دارند. بعد از ماه سوم نیز با رشد توانایی تشخیص صدا، امکان به‌کارگیری متدهای مناسب برای آموزش زبان انگلیسی به کودکان وجود دارد
  • از ۶ ماهگی تا ۱۲ ماهگی: با ورود نوزاد به ۶ ماهگی و جست‌وجوی آن برای دریافت و شنیدن و صداهای مختلف، تاثیر آموزش زبان به‌ او افزایش می‌یابد. زمانی که نوزاد به ۸ ماهگی می‌رسد می‌‌تواند صداها را کاملا تشخیص دهد. همچنین در ۱۲ ماهگی نوزادان اولین قدم برای ساخت لغات را برمی‌دارند و به دنبال تقلید از کلمات و شروع به صحبت کردن هستند

۲. شروع آموزش زبان کودک از خردسالی

بچه‌ها در سنین ۳ تا ۴ سال توانایی کاملی در صبحت کردن به زبان مادری خود دارد. سرعت پردازش مغر آن‌ها در این سن روزبه‌روز در حال افزایش است و به دلیل انعطاف‌پذیری ذهن آن‌ها می‌توان از انواع متدهای آموزشی ماند: رقص، موسیقی، بازی، ورزش، شعر و … برای تقویت مهارت‌های زبان آن‌ها استفاده کرد. در این سن کودکان در تعامل بهتری با دیگر کودکان قرار دارند و در مسیر بهتری برای آموزش زبان انگلیسی به کودکان قرار می‌گیرند.

طبق نظر کارشناسان سه سال اول زندگی نقاط عطف مهم در آموزش زبان انگلیسی است. چرا که در این بازه سنی پایه‌های نگرشی، تفکر انتقادی، انعطاف‌پذیری و یادگیری افراد بنا گذاشته می‌شوند و کودکان در این سن از توانایی ذاتی بالاتری برای یادگیری سرفصل‌های زبان برخوردار هستند. با توجه به این که بیش از ۵۰% توانایی‌های یادگیری در سنین ۳ تا ۴ سال بروز می‌کنند، بیشتر کارشناسان زبان، دوران خردسالی را بهترین زمان برای آموزش زبان انگلیسی به کودکان می‌دانند. برای درک بهتر اهمیت آموزش زبان به کودکان بهتر است اطلاعات بیشتر را در صفحه اهمیت یادگیری زبان کودک ببینیند.

۳. آموزش زبان انگلیسی در کودکی

بسیاری از والدین معتقد هستند که نباید به کودک برای یادگیری زبان دوم فشار آورد و باید در سنین مناسب این موضوع را دنبال کرد. به همین دلیل سنین ۵ تا ۸ سالگی را برای آموزش زبان کودک در نظر می‌گیرند. کودکان در این سن رفتار آگاهانه‌تری دارند و به دلیل این که کاملا مسلط به زبان مادری خود صحبت می‌کنند، می‌توانند با شناخت تفاوت‌های ساختاری بین دو زبان، آموزش زبان را به‌صورت اصولی‌تر دنبال کنند. البته با توجه به درگیر شدن کودکان پس از ۷ سالگی در فعالیت‌های مدرسه، شروع آموزش زبان انگلیسی در این سن می‌تواند با چالش‌هایی مانند: درگیری‌های درسی، عدم استقبال کودکان از آموزش‌ها و قدرت انعطاف‌ کمتر اندام‌های گفتاری برای تلفظ صحیح واژگان همراه باشد.

تفاوت آموزش زبان کودکان و بزرگسالان

تفاوت آموزش زبان کودک با متدهای آموزشی بزرگسالان

کودکان ذهن بازتر، منعطف‌تر و آماده‌تری برای دریافت آموزه‌های زبان دوم دارند. بر خلاف بزرگسالان که درگیری‌های ذهنی و مشغله‌های فراوانی دارند، کودکان با برخورداری از ذهنی خلاق و انرژی بیشتر، انگیزه بالاتری برای یادگیری زبان دوم دارند. به‌طورکلی با توجه به فرایندهای ذهنی کودکان و در حال رشد بودن ذهن و ویژگی‌های رفتاری آن‌ها، برترین متدهای آموزش زبان کودک، از راهکارهایی خاص و بر اساس روانشناسی کودکان برای ارائه آموزش‌های زبان بهره می‌گیرند.

معمولا متدهای آموزش زبان کودکان با تاکید بر بازی است؛ زیرا بازی‌ها بخش مهمی از یادگیری در این سن هستند. این فرایند به‌ویژه برای کودکان و خردسالان تاثیر بیشتر دارد. بازی‌ها فعالیت‌هایی به‌شمار می‌آیند که کودکان در این سن به طور کامل بر آن‌ها آشنایی دارند. بر همین اساس از بازی‌ها برای آموزش واژگان و دستور زبان‌های ساده و پیچیده استفاده می‌شود.

از سوی دیگر اشیای بصری مختلفی به منظور کمک به کودکان برای به خاطر سپردن بهتر آموخته‌هایشان مورد استفاده قرار می‌گیرند. اسباب‌بازی‌ها، تصاویر رنگارنگ، حرکات و زبان بدن و هر چیزی که به حافظه بصری و عاطفی کودک کمک کند می‌تواند در آموزش زبان انگلیسی به کودکان به کار برود.

نکته مهم دیگر افزودن عنصر خلاقیت در آموزش زبان کودک است. کودکان عاشق طراحی کردن و ساخت کاردستی هستند. بر همین اساس اگر فعالیت‌های خلاقانه به کودکان سپرده شوند، برنامه‌ریزی آموزشی برای آن‌ها بهتر انجام می‌شود. با این روش آن‌ها می‌توانند با زمینه‌سازی مناسب زبان و قرارگیری دائمی در معرض آموزش زبان، آموخته‌های خود را تکرار کنند.

۱. انواع متدهای آموزش زبان کودکان

کودکان زمانی که در حال تفریح هستند بهتر یاد می‌گیرند. بنابراین مهم است که فعالیت‌های سرگرم‌کننده را در تمرین تدریس خود بگنجانید. بازی‌ها، موسیقی، داستان‌ها و سایر فعالیت‌های تعاملی به کودکان کمک می‌کنند تا باانگیزه‌تر با موضوعات آموزشی روبه‌رو شوند.

بر همین اساس انواع روش‌های آموزش زبان انگلیسی به کودکان عبارت‌اند از:

  • استفاده از بازی‌ها: بازی‌های رومیزی، بازی‌های کارتی، بازی‌های تقویت حافظه، بازی‌های حدس زدن، بازی‌های کامپیوتری آموزش زبان و … و بسیاری برای آموزش واژگان، گرامر، اصطلاحات و سایر مهارت‌های زبان انگلیسی کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرند
  • استفاده از آهنگ‌ها: خواندن آهنگ به زبان انگلیسی یک راهکار سرگرم‌کننده برای یادگیری زبان است. آهنگ‌های محبوب یا کودکانه به زبان انگلیسی را انتخاب کنید و آن‌ها را تشویق کنید که کلمات را یاد بگیرند. تکرار و ریتم موسیقی سرعت آموزش زبان کودک را افزایش می‌دهد
  • دیدن کارتون و انیمیشن: انیمیشن‌ها سرگرم‌کننده و جذاب هستند و معمولا علاقه کودکان به یادگیری زبان افزایش می‌یابد. همچنین کارتون‌های انگلیسی معمولا زبان ساده‌تری دارند که درک آن آسان‌تر است
  • خواندن داستان‌ها: مطالعه کتاب‌های ابتدایی و خلاقانه تمایل کودکان به خواندن آن‌ها را افزایش می‌دهد. کتاب‌ها باید کلماتی ساده داشته باشند و در زندگی روزمره به کار روند
  • استفاده از موقعیت‌های روزمره: صحبت درباره فعالیت‌های روزمره مانند لباس پوشیدن به زبان انگلیسی، فرایند تکرار و تمرین را در ذهن کودک جا می‌اندازد
  • درگیر کردن فیزیک کودکان با آموزش: هر چه کودکان بیشتر حرکت کنند، بهتر و سریع‌تر موضوعات آموزشی را درک می‌کنند؛ زیرا در ذهن آن‌ها تاثیر بیشتری دارد.

البته اموزش اصولی از ابتدای امر اصلی مهم است که در بهترین کلاس زبان کودک تهران مد نظر گرفته شده و با متدهای به روز نتایج خوبی حاصل شده است.

راهنمای جامع آموزش زبان انگلیسی به کودکان

تجربه آموزش زبان کودکان از نظر اساتید برجسته

آموزش زبان کودکان یک فرایند مهم و حساب‌شده است که بسیاری از اساتید برجسته اهمیت آن را اعلام کرده‌اند. معتبرترین مدرسان آموزش زبان انگلیسی کودکان معتقد هستند که آموزش زبان به کودکان سرعت یادگیری مطالب را افزایش می‌دهد. همچنین با توجه به در دسترس بودن متدها و امکانات آموزشی برای آموزش زبان کودک، تاثیر آموزش در بازه‌های سنی کودکی به‌مراتب بیشتر از دوران بزرگسالی است

از سوی دیگر با توجه به رشد مداوم سلول‌های مغزی در کودکان و عدم تثبیت فرایندهای روانشناختی در آن‌ها تا قبل از ۱۷ سالگی، برترین اساتید آموزش زبان در دانشگاه‌های برتر دنیا پیشنهاد می‌کنند که آموزش زبان از دوران کودکی آغاز شود تا با رسیدن به سنین جوانی و نوجوانی تکمیل شود. مطالعات زبان‌شناسی نشان می‌دهد کودکانی که در سنین پایین، زبان دوم را آموزش می‌بینند در درک مهارت‌های ارتباطی و تسلط بیشتر به زبان انگلیسی موفق‌تر هستند.

بهترین آموزشگاه زبان کودک

ایران آموزشگاه؛ مرجع معتبر یافتن برترین دوره‌های آموزش زبان کودک

به دلیل حساسیت بالای آموزش زبان انگلیسی به کودکان این فرایند باید در موسسات آموزش زبان معتبر انجام شود. ایران آموزشگاه به‌عنوان بزرگ‌ترین بانک اطلاعاتی آموزشگاه‌های سراسر کشور، برترین مراکز زبان کودک کشور را به شما معرفی می‌کند. مجموعه ما با بررسی کیفیت و ساختار آموزشی برترین آموزشگاه‌ها، طیف متنوعی از معتبرترین مراکز آموزش زبان انگلیسی کودک را برای شما لیست کرده است. شما می‌توانید با استفاده از لیست منتشرشده در سایت ما، به اطلاعات این مراکز آموزشی معتبر دسترسی داشته باشید و فرایند ثبت نام فرزندتان در آن‌‌ها را شروع کنید.

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *