اخذ مجوز کاریابی خارجی شرایط خاص خود را نیاز دارد
پیدا کردن کار از مهمترین دغدغههای مهاجران است. بسیاری از موسسات، سازمانها، شرکتها و کارفرمایان خارجی برای تکمیل کادر پرسنلی خود، اقدام به جذب نیروهای متخصص و ماهر از سراسر دنیا میکنند. دفاتر کاریابی بینالمللی با ایفاکردن یک نقش واسطه میان کارجویان و کارفرمایان، نقشی مهم را در این زمینه بر عهده دارند. برای اخذ مجوز کاریابی خارجی باید تاییدیههای لازم از سوی وزارت کار و تعاون اجتماعی دریافت شود و متقاضیان با شرایط و مدارک مورد نیاز برای این کار آشنا باشند.
اخذ مجوز کاریابی بینالمللی؛ سندی برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور
بسیاری از شرکتها با شناخت کامل نیازهای اساسی کشورهای صنعتی یا در حال توسعه، در زمینه اعزام نیروی کار ماهر به این کشورها فعالیت میکنند. این موسسات با شناخت ویژگیها، مهارتها، سلایق کارجویان و مشاغل پرتقاضا، فرصتهای شغلی مناسبی را در اختیار متقاضیان قرار میدهند. اولین قدم برای فعالیت این مراکز، اخذ مجوز کاریابی خارجی است.
دایر کردن موسسات کاریابی در کنار تاسیس آموزشگاه در زمینههای مختلف، سود بالایی را نصیب علاقهمندان میکند. شما میتوانید برای آشنایی با فرایندهای دایر کردن مراکز آموزشی، به صفحه تاسیس آموزشگاه در سایت ایران آموزشگاه مراجعه کنید.
پیش از اخذ مجوز کاریابی بینالمللی با وظایف این موسسات آشنا باشید
نمیتوان بدون شناخت وظایف و تعیین اهداف شرکتهای کاریابی بینالمللی، نسبت به تاسیس موسسات کاریابی خارجی اقدام کرد. این شرکتها با هدف معرفی نیروی کار حرفهای به کشورهای پیشرفته و در اختیار قراردادن فرصتهای شغلی جهانی به مهاجران، شرایط کسب درآمد برای علاقهمندان به مهاجرت یا زندگی در خارج از کشور را تسهیل میکنند.
بهطورکلی وظایف موسسات کاریابی بینالمللی عبارتاند از:
- ثبت نام کارجویان برای معرفی فرصتهای شغلی
- شناخت بازار کار بینالمللی
- شناسایی فرصتهای شغلی در جامعه هدف موردنظر
- ارائه مشاوره به کارفرمایان و جویندگان کار در خارج از کشور
- معرفی کارجویان به موسسات خارجی
- ارسال آمار و اطلاعات مربوطه به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی
علاقمندان جهت مشاوره در زمینه تاسیس موسسه کاریابی خارجی (بین المللی) با کارشناسان موسسه مشاورین اندیشه آسیا با شماره ۰۲۱۸۸۹۰۶۵۳۲ تماس حاصل فرمایند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت مجموعه به نشانی زیر مراجعه نمایند.
شرایط دریافت مجوز کاریابی بینالمللی
افرادی که قصد تاسیس موسسات کاریابی را دارند، فکر میکنند که برای این کار باید شرایط ویژهای داشته باشند یا مراحل دشواری را پشت سر بگذارند. درصورتیکه اینطور نیست و بسیاری از شرایط اخذ مجوز کاریابی بینالمللی مانند تاسیس موسسه کاریابی داخلی است. متقاضیان این کار، در ابتدا باید مجوزهای لازم را از وزارت کار و تعاون اجتماعی دریافت کنند. افرادی که قصد اخذ مجوز کاریابی خارجی را دارند، باید شرایط ویژهای داشته باشند.
این شرایط عبارتاند از:
- تابعیت کشور ایران
- نداشتن سو پیشینه کیفری
- داشتن مدرک تحصیلی مربوطه
- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان
- داشتن حداقل ۵ سال سابقه کار
مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز کاریابی خارجی
علاقهمندان به تاسیس موسسات کاریابی خارجی باید بدانند که مدارک مورد نیاز برای این کار، با مدارک لازم بهمنظور تاسیس کاریابی داخلی متفاوت هستند. این افراد باید در کنار مدارکی که به وزارت کار ارائه میدهند، برنامه کاری و طرح توجیهی خود را نیز برای اعزام نیرو به خارج از کشور بهمنظور اخذ مجوز کاریابی خارجی ارائه دهند.
بهطورکلی مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز کاریابی بینالمللی عبارتاند از:
- تصویر برابر اصل شده صفحات شناسنامه و کارت ملی
- مدارک تحصیلی دورههای طی شده
- کارت پایان خدمت
- تصویر گذرنامه و ویزا
- دو قطعه عکس
- گواهی عدم سو پیشینه
- گواهی عدم اعتیاد
- تصویر اساسنامه (برای اشخاص حقوقی)
- روزنامه رسمی (برای اشخاص حقوقی)
- معرفینامه مدیر کاریابی از طرف این شرکت (برای اشخاص حقوقی)
از سوی دیگر برای برنامه کاری و طرح توجیهی مدارک زیر نیاز است:
- تعیین کشور هدف اعزام
- نحوه و مراحل اعزام
- چگونگی اخذ فرصت شغلی
- نوع ویزای دریافتی
- انواع ویزاهای صادره در کشور مقصد
- معرفی نماینده در کشور هدف
- معرفی قوانین جذب مهاجر در کشورهای هدف
- نحوه عقد قرارداد با کارفرمای خارجی
مراحل دریافت مجوز کاریابی خارجی؛ ساده و سریع
آشنایی با مراحل مورد نیاز برای ثبت درخواست رسمی اخذ مجوز کاریابی خارجی، مهمترین گام برای پیمودن مسیر دریافت مجوز بهشمار میآید. شرایط دریافت این مجوز برای موسسات کاریابی داخلی و خارجی یکسان است و تمام متقاضیان برای شروع فعالیتشان باید این مراحل را پشت سر بگذارند. در ادامه به سه مرحله صدور پروانه موسسه کاریابی اشاره میکنیم.
مرحله اول؛ مراجعه به سایت و ثبت درخواست
متقاضیان اخذ مجوز کاریابی بینالمللی در اولین قدم برای انجام این کار باید به سامانه ثبت و صدور مجوز کاریابی (www.karyabi.mcls.gov.ir) مراجعه کرده و فرم مربوط به درخواست مجوز کاریابی را تکمیل کنند. پس از تکمیل فرم، درخواست مورد نظر باید اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شود.
مرحله دوم؛ بررسی شرایط متقاضی دومین مرحله از مراحل دریافت مجوز کاریابی بینالمللی است
پس از ارسال درخواست به اداره کار و رفاه اجتماعی، متقاضیان باید صبر کنند تا مدارک آنها توسط کارگروه مربوطه بررسی شود. در این مرحله شرایط متقاضی، صلاحیت شخصی و سوابق او ارزیابی میشود و متقاضیان نتیجه رد یا تایید شدن درخواست خود را بعد از گذشت زمان کوتاهی دریافت میکنند.
مرحله سوم؛ تعیین مکان موسسه؛ آخرین مرحله از اخذ مجوز کاریابی بینالمللی
درصورتیکه درخواست متقاضی توسط وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی برای اخذ مجوز کاریابی خارجی تایید شود؛ او باید دفتر مناسبی را برای شروع فعالیت انتخاب و قبض مالیات مربوطه را پرداخت کند. پس از تایید کامل و دریافت مجوز، موسسات کاریابی بینالمللی میتوانند بدون نگرانی و با مجوز رسمی فعالیت خود را برای معرفی کارجویان به بازار کار بینالمللی شروع کنند.
اخذ مجوز کاریابی خارجی؛ دروازه تجارت پر سود شما
روزانه تعداد زیادی از افراد به دلایل مختلف تحصیلی، شرایط زندگی، درمانی، کاری و … اقدام به مهاجرت به کشورهای دیگر میکنند. این افراد برای گذراندن زندگی خود و تامین هزینههای جاری به شغلهایی مناسب نیاز دارند. تاسیس دفاتر کاریابی خارجی علاوه بر تامین نیازهای شغلی این افراد، سود بالایی را نصیب شرکتهای کاریابی بینالمللی میکند. از سوی دیگر شرکتها، سازمانها و ارگانهای خارجی فراوانی به دنبال نیروی کار ماهر از کشورهای آسیایی هستند که اخذ مجوز کار بینالمللی و فعالیت در این زمینه، بازده اقتصادی فراوانی را نصیب اشخاص حقوقی و حقیقی میکند.
بدون دیدگاه