مدیریت زمان آزمون آیلتس

مدیریت زمان جلسه آزمون آیلتس؛ پارامتری که باید در آزمون آیلتس رعایت شود

نتایج به‌دست‌آمده از آزمون‌ آیلتس تعداد بالایی از افراد را نشان می‌دهد که با وجود تسلط کامل بر لغات و دستور زبان‌، موفقیتی کسب نکرده‌اند. این افراد به دلیل عدم استفاده از تکنیک‌های مدیریت زمان، فرصت پاسخ کامل به سوالات را از دست دادند. در بیشتر مراکز آموزشی، مدیریت زمان آزمون آیلتس از مهم‌ترین تکنیک‌هایی است که باید به آن توجه شود. در این صفحه از ایران آموزشگاه به اهمیت مدیریت زمان و راهکارهای مهم برای استفاده از آن می‌پردازیم.

چگونه زمان را در آزمون آیلتس مدیریت کنیم؟

آیلتس به‌عنوان یکی از آزمون‌های بین‌المللی زبان در سراسر دنیا، نقشی موثر در بهبود زندگی تحصیلی و شغلی بسیاری از افراد ایفا می‌کند. این آزمون با مدت‌زمان ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه‌ای خود نیاز ضروری به مدیریت زمان دارد و موفقیت یا عدم موفقیت در آن به این امر وابسته است. رعایت‌کردن برخی نکات پیش از ثبت‌نام به کسب نمره بالا در این آزمون منجر می‌شود.

مدیریت زمان آزمون آیلتس

این نکات عبارت‌اند از:

  • قبل از ثبت نام زمان کافی و مطالعه را تخمین زده و در صورت نداشتن زمان کافی، شرکت در آزمون را به تعویق اندازید
  • به کسب نمره بالا توجه داشته باشید و مدیریت زمان آزمون آیلتس برای کسب بالاترین نمره را متناسب با هدف آزمون خود مد نظر قرار دهید
  • زمان مورد نیاز برای رسیدن به بالاترین سطح آمادگی را بررسی کرده و مطالعه روزانه داشته باشید
  • از آزمون‌های آزمایشی آیلتس برای مدیریت بهتر زمان کمک بگیرید؛ اما تمرکز اصلی خود را بر افزایش مها‌رت‌های چهارگانه قرار دهید
  • پیشرفت‌های خود را با کمک آزمو‌ن‌های آزمایشی ارزیابی کرده و شرایط آزمون واقعی را به وجود آورید
  • ارتباط با زبان انگلیسی را با استفاده از اخبار، روزنامه‌ها، فیلم‌ها و… حفظ کنید
  • بر استراتژی‌های مختلف پاسخ‌گویی به سوالات مسلط شده و متناسب با نوع سوالات از آن‌ها استفاده کنید

اقدامات موثر برای مدیریت زمان آزمون آیلتس در بخش ریدینگ

پارت ریدینگ آزمون آیلتس سه متن متفاوت را در اختیار متقاضی قرار می‌دهد که برای استفاده بهینه از زمان باید نهایتا برای هر کدام ۲۰ دقیقه زمان صرف کرد. سطح دشواری سوالات در این آزمون متفاوت می‌باشد. بهترین روش برای صرفه‌جویی زمان، پاسخ‌دادن سریع‌ به سوالات راحت‌تر و صرفه‌جویی در زمان برای سوالات سخت‌تر است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین راهکارها برای مدیریت زمان آزمون آیلتس می‌پردازیم.

 انتخاب سوالات آسان‌تر

انتخاب سوالات آسان‌تر با توجه به تیتر متن و لغات موجود در آن، تکنیک مناسبی برای شناخت سطح سوالات است. با خواندن متن و پاسخ‌دادن به سوالات راحت‌تر، علاوه بر افزایش احساس امنیت روانی برای شروع تست، سازماندهی بهتری برای پاسخ‌دهی به سوالات به دست می‌آید.

اگر از بین سه متن موجود، پاسخ‌دهی به سوالات یک متن سخت بود، آن را رها کرده و به سراغ دو متن دیگر بروید. نمرات متن‌های موجود در آزمون ریدینگ با یکدیگر تفاوتی نداشته و پرداختن به یک سوال سخت، جز هدردادن زمان نتیجه‌ دیگری در پی ندارد.

مدیریت زمان آزمون آیلتس

پاسخ به سوالات با کلمات کلیدی مشخص

یکی از بهترین تکنیک‌ها برای مدیریت زمان آزمون آیلتس در پارت ریدینگ، پیداکردن کلمات کلیدی در متن و پاسخ به سوالات است. نباید وقت خود را با خواندن دقیق و کتا‌ب‌وار سوالات تلف کرد؛ باید با استفاده از تکنیک‌ها و با کمک کلمات کلیدی، به جواب مناسب رسید. پیداکردن کلمات کلیدی در هر پاراگراف و نوشتن آن‌ها در کنار آن‌ها، روش مناسبی برای این امر است.

استفاده از مهارت‌های Skim و Scan

در بین چهار مرحله آزمون آیلتس، تاثیر زمان بر موفقیت ریدینگ بیشتر است. استفاده از مهارت‌های Skim و Scan به افزایش سرعت خوانش متن‌ها و پاسخ به‌ آن‌ها، کمک می‌کند. ساکنان تهران می‌توانند با کمک ایران آموزشگاه و ثبت نام در بهترین آموزشگاه آیلتس در تهران، استراتژی‌های مختلفی را برای مدیریت زمان آزمون آیلتس بیاموزند.

مدیریت زمان در امتحان رایتینگ چگونه است؟

برای امتحان رایتینگ چه در رایتینگ عمومی و چه در رایتینگ آکادمیک دو نوع آزمون وجود دارد و آزمون اول ۲۰ دقیقه و برای آزمون دوم نیز ۴۰ دقیقه زمان مورد نیاز است. برای پاسخ به سوالات در مدت‌زمان مقرر، باید با درک مفهوم سوالات، آن‌ها را به اجزای مختلفی تقسیم کرد.

ساماندهی متن و موضوع پیش از شروع نوشتن، در مدیریت زمان آزمون آیلتس تاثیر بالایی دارد. چگونگی شروع موضوع و واردشدن به‌ آن نکته مهمی در این امر به‌شمار می‌رود. باید در هر قسمت، زمانی را برای بازخوانی و اصلاح متن نیز در نظر گرفت. زمان مناسب برای نوع اول سوالات حداکثر ۵ دقیقه و برای سوالات نوع دوم نهایتا ۱۰ دقیقه است.

مدیریت زمان آزمون آیلتس

مهم‌ترین اقدامات برای مدیریت زمان آزمون آیلتس در پارت رایتینگ عبارت‌اند از:

  • قبل از نوشتن تعیین کنید که مطلب خود را در چند پاراگراف می‌نویسید
  • کلیاتی درباره هر پاراگراف در مقابل آن بنویسید
  • در بخش اول باید ۱۵۰ کلمه را در ۲۰ دقیقه بنویسید. این ۲۰ دقیقه را این‌گونه مدیریت کنید: حدود ۵ دقیقه برای سازماندهی شروع متن، ۱۵ دقیقه برای نگارش متن اصلی و ۵ دقیقه نیز برای بازخوانی و اصلاح
  • در بخش مقاله‌نویسی باید ۲۰۰ کلمه را در ۴۰ دقیقه بنویسید که می‌توان زمان آن‌ها را این گونه مدیریت کرد: ۱۰ دقیقه برای سازماندهی شروع متن، ۲۰ دقیقه برای نگارش متن اصلی و ۱۰ دقیقه نیز برای بازخوانی و اصلاح

مدیریت زمان در بخش لیسنینگ آیلتس

بخش لیسنینگ در آزمون آیلتس مهارت شنیداری داوطلبان را مورد سنجش قرار می‌دهد. این بخش از آزمون دارای ۴ قسمت است که ۴۰ سؤال دارد و داوطلبان باید در این مدت به ۳۰ سؤال پاسخ دهند. سؤالات طرح شده مربوط به فایل‌هایی است که برای داوطلبان پخش می‌شود و آنها باید در مدت زمان ۳۰ دقیقه حداقل به ۳۰ سؤال پاسخ درست دهند تا بتوانند نمره خوبی در این بخش بگیرند.

در بین هر ۴ فایل زمانی به داوطلبان داده می‌شود تا بتوانند کلمات کلیدی را پیدا کرده و با تسلط بیشتری به سؤالات پاسخ دهند. مدیریت زمان در بخش لیسنینگ بسیار مهم است و داوطلب باید مهارت بالایی در شنیدن، درک مطلب و سرعت پاسخ‌دهی به سؤالات داشته باشد.

نکات مهم برای مدیریت زمان بخش لیسنینگ آیلتس

برای پاسخ‌دهی سریع و صحیح به سؤالات بخش لیسنینگ می‌توانید به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • بخش Listening آیلتس دارای ۴۰ سؤال از ۴ بخش است که باید در ۳۰ دقیقه پاسخ داده شود.
  • ۱ دقیقه به شما فرصت داده می‌شود تا مجموعه‌ای از سؤالات را بخوانید. با مطالعه سؤالات داده شده حتماً از این ۱ دقیقه به طور کامل استفاده کنید.
  • امکان خواندن دقیق و درک هر نکته سؤال در ۱ دقیقه ممکن نیست بنابراین روی آنها وقت زیادی نگذارید و به‌صورت کلی مرور کنید.
  • کلمات کلیدی که در فایل‌ها و همچنین سؤالات بیان می‌شود را به خاطر سپرده و برای پاسخ‌دهی به آنها توجه کنید.
  • به اعداد، مکان‌ها و زمان‌هایی که در فایل بیان می‌شود به‌خوبی گوش دهید.
  • به نمودارها، نقشه‌ها و نمودارها نگاه کنید. به عناوین و کلمات کلیدی توجه کنید. جزئیات محور X و Y را به خاطر بسپارید.
  • برای انتقال پاسخ‌های خود از برگه سؤال خود به برگه پاسخ‌نامه، ۱۰ دقیقه به شما فرصت داده می‌شود. شما باید در این مدت پاسخ‌ها را سریع و با کمترین غلط املایی بنویسید.

ایران آموزشگاه؛ معرف برترین آموزشگاه‌های آیلتس

اهمیت مدیریت زمان آزمون آیلتس در دو بخش ریدینگ و رایتینگ بیشتر از دو مهارت دیگر است. تکنیک‌های موجود در این بخش‌ها، شرایط مناسبی را برای کاهش زمان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند. این تکنیک‌ها باید به‌صورت اصولی و هدفمند آموزش داده شوند.

ایران آموزشگاه‌ به‌عنوان یک مرجع معتبر معرفی آموزشگاه‌های سراسر کشور، با شناسایی برترین مراکز آموزش آیلتس، به شما در انتخاب آموزشگاه مورد نظرتان کمک می‌کند. مجموعه ما با معرفی تعداد بالایی از آموزشگاه‌های معتبر زبان، شرایط حضور شما در این کلاس‌ها را فراهم کرده است. شما می‌توانید برای ثبت نام در این مراکز، از طریق سایت ما اقدام کنید.

مدیریت زمان بخش اسپیکینگ

بخش اسپیکینگ در آزمون آیلتس یکی دیگر از چهار مهارت اصلی است که شما باید در آن شرکت کرده و به سؤالات آن پاسخ دهید. در این بخش که به‌صورت شفاهی است سؤالاتی از شما پرسیده می‌شود که در حوزه کاری و تحصیلی بوده و شامل ۳ بخش است. مدت زمان کلی این بخش از آزمون آیلتس ۱۱ تا ۱۴ دقیقه بوده و قسمت دقیقاً بعد از قسمت قبلی قرار دارد.

نکات مهم برای مدیریت زمان بخش لیسنینگ آیلتس

  • برای پاسخ دادن سریع به سؤالات بخش اسپیکینگ لازم است تا به نکات زیر دقت داشته باشید:
  • مکالمه آیلتس بین ۱۱ تا ۱۴ دقیقه طول می کشد.
  • قسمت اول حدود ۴ و ۵ دقیقه طول می کشد تا کامل شود. به تمام سوالات کلی که توسط ممتحن پرسیده می‌شود پاسخ دهید.
  • در صورت احساس استرس و اضطراب یک نفس عمیق بکشید و تمرکز خود را حفظ کنید.
  • سعی کنید نحوه مدیریت اضطراب را پیش از شرکت در آزمون یاد بگیرید.
  • پیش از آزمون نمونه سؤالات آن را بررسی کنید.
  • در آزمون‌های آزمایشی شرکت کرده تا ساختار و مدیریت زمان آن را یاد بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *